Alla fördelar med Somfys WireFree-lösningar 

Alla fördelar med Somfys WireFree-lösningar 

Du kan erbjuda dina kunder följande fördelar med solskydd eller gardiner från Somfy WireFree: 
  • Installationen är snabb och enkel, vilket både sparar tid och pengar. 
  • Somfys WireFree-motorer erbjuder maximal och problemfri drift tack vare den långa livslängden på det uppladdningsbara batteriet. Så försäkrar du dig om nöjda kunder.  
  • Alla motorer har samma procedur för installationen med enkel och enhetlig konfiguration. Motorerna är kompatibla med hela sortimentet av Somfy RTS-kontroller och Somfy TaHoma switch.  
  • Genom att ansluta WireFree-lösningarna till en TaHoma switch kan dina kunder dra nytta av andra extra fördelar såsom röststyrning och möjligheten att ansluta med andra produkter från Somfy eller kompatibla varumärken. 
Somfy TLW 25 WT-motor: Fullständig komfort för dig och dina kunder 

Somfy TLW 25 WT-motor: Fullständig komfort för dig och dina kunder 

TLW25 WT är Somfys nya rörformade motor med dubbla utgångar för persienner, plisségardiner och hissgardiner med huvudskenor från 25 mm till 50 mm. Detta nya tillägg i vårt sortiment av motorer har flera förbättrade funktioner.

Motorn för invändiga solskydd är utformad för att erbjuda bästa möjliga användarvänlighet för dina kunder. Den har justerbar och reglerad hastighet för perfekt justering av den nedre stången och en reducerad ljudnivå för en förstklassig upplevelse. De mjuka funktionerna för start och stopp ger inte bara en högkvalitativ känsla, utan det hjälper även till att förlänga livslängden för både motorn och solskyddet.

Denna motor har tillverkats med målet att reducera monteringstiden. Den förstärker elektroniska gränser för snabb installation och perfekt drift och inget mekaniskt stopp krävs vid montering. Somfy TLW25 WT-motorn kan ställas in utan användning av extra verktyg, men avancerade inställningar kan göras med hjälp av Somfy Pro Set&Go-verktyget. Förutom att du sparar värdefull tid vid inställningen ger den dig även användbar information om temperaturer och cykler.

Se och köp alla TLW25 WT-motorer och tillbehör.
Magnetiska anslutningar för enkel laddning av Somfy WireFree-produkter

Magnetiska anslutningar för enkel laddning av Somfy WireFree-produkter

De magnetiska adaptrarna från Somfy förbättrar laddningen avsevärt för alla Somfy Wirefree-motorer för solskydd. Laddaren kan anslutas till motorn utan att du själv behöver vara i närheten av den, vilket eliminerar risken för att skada kontakterna med en felaktig anslutning när de kopplas in. Den är kompatibel med alla våra senaste Somfy WireFree-produkter. 
Se och köp den magnetiska anslutningen.
Ännu mer komfort, bekvämlighet och försäljning med TaHoma

Ännu mer komfort, bekvämlighet och försäljning med TaHoma

För att erbjuda dina kunder ännu mer komfort och bekvämlighet kan du presentera Somfys TaHoma switch när du pratar om automatiserade lösningar med dina kunder. Förutom att du kommer kunna sälja fler produkter med TaHoma, kommer du även att ha stor nytta av TaHoma pro-appen och Serve-e-Go när du installerar produkter för dina kunder.
Se och köp TaHoma switch